Pellavahame Tuulenlento

Pellavahame Tuulenlento
Pellavahame Tuulenlento Pellavahame Tuulenlento Pellavahame Tuulenlento Pellavahame Tuulenlento Pellavahame Tuulenlento Pellavahame Tuulenlento Pellavahame Tuulenlento Pellavahame Tuulenlento

Kaksi kerroksinen pellavahame johon voit itse valita sopivan väriyhdistelmän

135,00 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 2 - 14 työpäivää

Tuulenlento on 100% pellavasta valmistettu kaksikerroksinen hame.

Kerrokset on limittäin niin, että sen voi valmistaa kahdesta eri väristä ja kummatkin värit näkyvät helmojen hulmutessa. Hametta voi hyvin käyttää niin kesällä kuin talvellakin, sillä pellava on vilpoinen kuumallakin säällä. Toisaalta taas hame on sen verran runsas, että se toimii talvihameenakin hyvin kun alle pukee vaikka paksut sukkahousut tai legginssit.

Hameessa on leveä kuminauhavyötärö jota voi helposti pienentää käyttäjälleen sopivaksi. Tilatessasi voit ilmoittaa vyötärönympäryksesi niin valmistan hameen juuri sinun mitoille sopivaksi.

Hametta on saatavana kahta kokoa.

Isompi hame on pisimmältä kohdalta n.105cm ja leveimmillään vyötäröltä n.125cm.

Pienempi hame on pisimmältä kohdalta n.80cm ja leveimmillään vyötäröltä n.100cm.

Valitse haluamasi väriyhdistelmä. Jos listasta ei löydy mieleistä yhdistelmää, ota yhteyttä suoraan sähköpostilla osoitteeseen heli.turunen@helvie.fi tai valitse vain joku väriyhdistelmä ja kirjoita viestikenttään haluamasi värit. Muista mainita myös kumpi väri tulee alle ja kumpi päälle.

Arvostelut 0 arvostelua