Kasvomaski vekki

Puuvillainen kasvomaski vekkimalli. Kuminauhat säädettävissä ja vaihdettavissa.

Tuotetta rajoitettu erä.
12,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa

Kasvomaski kuminauhoilla korvan taakse. 100% puuvilla.

Tämän tuotteen voi tilata kirjepostilla. (Huom! Ei seurantatunnusta)

S-koko leveys n.18cm+ kuminauhat

M-koko leveys n. 23cm + kuminauhat

Kankaan vahvuudesta riippuen maskissa on 2-3 kerrosta. Kuminauha on säädettävissä ja sen voi tarvittaessa lyhentää itselleen sopivaan mittaan.

Maski kestää 90 asteen pesun ja kolmen pisteen silityksen. Kuminauhojen kestävyyttä 90 asteen pesussa ei ole testattu ja on huomioitavaa että todennäköisesti kuminauhat veltostuvat useassa pesussa. Näin ollen kannattaa varautua vaihtamaan kuminauhat ajoittain.

Kasvomaskit ovat hygieniatuotteita eikä niillä ole vaihto- tai palautusoikeutta!

Huomaa että tämä ei ole lääkinnällinen suoja eikä tuotteilla ole CE-merkintää.

Kankainen kasvomaski suojaa hyvin katupölyn ja siitepölyn aiheuttamia allergisisa oireita vastaan. Joidenkin arvioiden mukaan se saattaa vähentää pisaratartuntontoja oireettoman viruksen kantajan käyttämänä. 

Muista kuitenkin että edelleen paras suoja koronavirusta vastaan on pysytellä kotona ja huolehtia hyvästä käsihygieniasta!

Kankaisia maskeja käyttäessäsi muista noudattaa THL:n ohjeistusta.

Kankainen kasvomaski ei ole hengityksen suojain.

Älä koskettele maskia, vaan pue ja riisu se koskemalla vain nauhoihin.  Maskia ei saa kesken käytön laskea kaulalle vaan se on laitettava suoraan pesuun jokaisen käytön jälkeen. Maskia ei saa käyttää uudeleen enne pesua vaan ota aina uusi puhdas maski käyttöön.

Noudata THL:n ohjeistusta pesussa, 90° pesu.

Työterveyslaitoksen ohje kasvomaskien käyttöön:

 • Muista, että kankainen maski ei ole henkilönsuojain. Maski ei suojaa käyttäjää koronavirukselta.
 • Likainen maski voi olla viruksenlevittäjä.
 • Maski saattaa suojata muita maskin käyttäjän hengitysteistä leviäviltä pisaroilta. Oireettoman taudinkantajan maskin käytöstä voi olla hyötyä esimerkiksi liikennevälineissä, kaupoissa jne, mutta siitä ei ole olemassa tieteellistä näyttöä.
 • Maskin käytöstä huolimatta noudata liikkumisrajoituksia. Pysy kotona ja hoida vain välttämätön asiointi kaupassa. Jos olet karanteenissa, älä poistu kotoa. Pidä 1-2 metrin etäisyys muihin ihmisiin ja pese kädet saippualla.
 • Pue puhdas maski puhtain käsin.
 • Pidä maski puhtaana: älä kosketa maskia käytön aikana
 • Riisu maski koskettaen vain sen kiinnitysnauhoihin ja laita maski suoraan pesukoneeseen tai muovipussiin. Pese kädet ja pese maski joka käytön jälkeen. Maski on pestävä 90 asteessa.
 • Muista, että esimerkiksi maskin koskettelu lisää epäpuhtauksia hengitysteiden edessä. Väärinkäytetystä maskista on enemmän haittaa kuin hyötyä.
 • Käytön aikana maskia ei voi riisua pois tai kaulalle ja esimerkiksi juoda tai syödä.
 • Tee maski ohuesta kankaasta ja käytä useampi kerros kangasta. Esimerkiksi lakanakangas on hyvä materiaali. Varmista, että jaksat hengittää hyvin maski yllä.
 • Huomaa, että kostunut maski läpäisee mikrobeja kuivaa helpommin.
 • Älä tuputa maskin käyttöä kenellekään. Sydän- ja verenkiertosairauksien, astman tai keuhkoahtaumataudin oireet voivat olla este käyttää suu-nenäsuojainta. Likainen maski voi aiheuttaa terveyshaitan.
Arvostelut 0 arvostelua