Toimitusaika tuotteille on 2-14 päivää. Jos tuote on loppunut varastosta ja toimitus viivästyy, otan yhteyttä tilaajaan sähköpostitse.

Toimitamme tilaukset ainostaan Suomeen.

Tilaukset toimitetaan pakettina jolloin toimitukseen saadaan seurantakoodi.

Tilaus maksetaan verkkokaupan maksupainikkeiden kautta tai Klarnan laskulla.

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Käyttämättömällä, myyntikunnossa olevalla tuotteella on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua tilauksen vastaanottamisesta.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille päätöksestänne peruuttaa sopimus kirjallisesti esimerkiksi sähköpostilla. Voitte käyttää tilauksen mukana olevaa peruuttamislomaketta, tai kirjoittaa vapaamuotoisen peruutusilmoituksen sähköpostilla osoitteeseen heli.turunen@helvie.fi

Huomatkaa, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

Jos tuote on viallinen tai vioittunut kuljetuksessa, ota yhteyttä heli.turunen@helvie.fi tai puhelimitse 0400 924921, niin sovitaan jatkotoimenpiteistä. Alkuperäisessä kunnossa olevan käyttämättömän tuotteen palautuksesta hyvitetään tuotteen hinta. 

Palautuksesta aiheutuvia postikuluja ei hyvitetä.

Jos peruutatte tilauksen, palautamme teille maksamanne suoritukset viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellette ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia.

Teidän on lähetettävä tavarat takaisin viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä.

Teidän on vastattava tavaroiden palauttamisesta johtuvista välittömistä kustannuksista.

Voimme pidättyä maksujen palautuksesta, kunnes olemme saaneet tavaran takaisin.

Mittojen mukaan valmistettavilla tilaustöillä ei ole vaihto-tai palautusoikeutta mikäli tuote on valmistettu annettujen ohjeiden mukaisesti.

Jos olette pyytänyt palvelun suorittamista ennen peruuttamisajan päättymistä, teidän on maksettava meille peruuttamisilmoituksen tekemiseen mennessä sopimuksen täyttämiseksi tehdystä suorituksesta kohtuullinen korvaus.

Asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti eikä niitä luovuteta muiden tahojen tietoon.

Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Maksupalvelun tarjoaa  Klarna